Najnovšie recenzie zo sekcie Rázové uťahováky
Dobrý výkon hodí sa aj na profesionálnejšie využitie
Zatiaľ ho používam málo ťažko hodnotiť
Vynikajúca
Na účel ktorý potrebujem je to super mašinka.
Používam ju na rozoberanie malých motorv - servis záhradnej techniky. Na veľké roboty nie je dosť silná. Šróbovanie do dreva nemám ešte vyskúšané, ale počítam že 10 cm šróby bude mať problém utiahnuť.
- kvalita
Ťažko hodnotiť po týždni
- Ľahký do ruky
- Uľahčenie práce
- Výkonný
- Super výdrž
Som spokojný s týmto produktom je to veľmi dobrý pomocník na uľahčenie roboty. Je veľmi kvalitne spracovaný výborne sa s ním manipuluje nemáte problém ho udržať v jednej ruke keďže je lahučký. Na tak malý uťahovák ma neskutočne veľkú silu, keď sa rozbehne je problém ho zastaviť. V balení boli aj 2 baterky síce tie s najnižším výkonom čo sa vyrábajú ale na silu a výdrž nemali vôbec žiadny vplyv vydržia veľmi dlho. Odporúčam tento produkt
- Veľmi silný stroj
odpadne taroslivost o dobijanie zdroja energie. V mieste kde su ulozene pnaumatika byva zvykom aby sa tam nychadzala elektricka zasuvka. Usetri sa cas pri manupulacii s kolesami pred a po vymne ak nie su priamo ulozene v servise a cas pristavenim vozidla.
- výkonná uťahovačka
- rýchla výmena bitov aj vrtákov
- kompaktný rozmer
- Cena, vykon super
Nie je to na profi, skusal som skrutkovat 60 mm dlhu a priemer 4 mm skrutku, avsak ked som pomalejsie skrutkoval do dreva bez predvrtania, tak ku konci mi to uz preskakovalo a nedotiahlo. Mal som vsak mensiu bateriu 20V2, co moze byt zapricinene aj tym ze odporucaju tu vacsiu 20V4.
- Malý ale silný
Parkside PASSK 20-Li B2 100344729
Pridané: 18. februára 2023
(naposledy upravené 18. februára 2023)
Zakúpený v lidl.sk
Dostal som od Vás ponuku na aku uťahovačku + akumulátor v hodnoťe 74,96 a zaplatilsom 80.96 !
- Velkost
- Vydrz
- Sila
Milo prekvapil. Na 12V silnejšie než sa zdá.
- Velkost
- Sila
- Vydrz
Milo prekvapil. Na 12V silnejšie než sa zdá.
ok
- Výhodná cena.
- Žiadna.
- Kvalitná značka,dlhoročná skusenosť
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »